õppevõrgustikud ja keskkonnad

Alguses see aine tundus minu jaoks liiga keeruline ja segane. Eriti kui sain aru, et enamasti teistel tudengetel on rohkem IT valdkonnas teadsisi või rohkem õpetajanaga kogemust. Loengud mõnikord oli väga rasked, sest mõned mõisted oli uued ja loengu ajal mina kaotasin aru saamise mõtted. Nemad arutlasid mingid tarkvara arendused ja erinevaid keskkonnad, mis on minu jaoks võrad ja “rasked” ja mina tundsin ennast täiest “Lollina” . Õpejõudu juttud oli minikord segased (minu jaoks), kuidagi liiga pikkad seletused ja mingid kõrvalekalded muujale. Artikli lugemine ka oli keeruline, kuna minu inglisekeele teadmised pole piisavalt ja google translate ei aitanud ka. Kõige paremini oli algused tõlkida vene keelte artikli alguse, lõppu ja kesklõigud , siis vaadata mis veel võik olla olulina. Kui artikli põhisisu oli selge, siis proovisin oma mõtted kokku panna vene keeles ja neid tõlkida . Aga nüüd saan aru, et kursuse lõpuks hakkasin rohkem aru saama. Sain nii palju teada erinevate õpikeskonnade kohta ja nende kasutamise võimalusi. Eriti mulle meeldis nutikeskonna kasutamise võimasuled õppetöös kuna eelmisel aastas ise hakkasin palju kastutama erinevaid äppid lastega. Eriti meeldis viimane loeng ja tudengite projektid, mõned oli väga ägedad ja mõtlesin sellest, et tahaks neid projektid areneda. Oli tore ka töötada koos Reelikak ja Kristinaga, minu kursukaaslastega ja teha meie projekti, mis tuli välja päris huvitav ja vapustav.

Avaldanud: markisa23

Õpin informaatikaõpetaja erialal TLUs

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: